Contactloos betalen op evenementen

Bezoek je een evenement? Dan is contactloos betalen steeds vaker mogelijk. Handig en snel. Maar ook veilig? Lees hier tips over veilig contactloos betalen.

Niet alleen bij de dagelijkse boodschappen en bij de benzinepomp is contactloos betalen een  trend; ook bij festivals, concerten en andere evenementen is contactloos betalen de norm. Het grote voordeel voor u als publiek is dat u snel een consumptie of fan-artikel kunt kopen. Binnen enkele seconden wordt uw betaling contactloos  verricht. Nog een voordeel van contactloos betalen op festivals, concerten en andere evenementen: de wachtrijen zijn veel korter. Geen stress meer als u dorst heeft en smacht naar een verkoelend glas bier.

“Ogenschijnlijk vriendelijke evenementbezoekers
kunnen binnen een splitseconde uw bankpas uitlezen”

Over stress gesproken… kent u de risico’s van contactloos betalen? Dat ogenschijnlijk zo vriendelijke evenementbezoekers binnen een splitseconde uw bankpas kunnen uitlezen? U gaat helemaal op in de show van uw favoriete band of artiest en ondertussen skimmen criminelen uw bankpas of Credit Card geskimd. U merkt hier helemaal niets van. Geloof u het niet? Het kan echt! Als uw bankpas geschikt is voor contactloos betalen staat uw beurs als het ware 24/7 open. Dus ook tijdens een festival, concert of ander evenement. Wees altijd alert. Laat uw dag niet verpesten door criminelen die uw bankpas skimmen. Ga goed voorbereid naar een festival, concert of evenement: bescherm uw bankpas, lees hier alles over de beschermingsopties om veilig contactloos te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *