De Top 3

Beschermingsopties-contactloos-betalenHet is natuurlijk afhankelijk van diverse situaties wat voor jou de beste keuze is. Maar aangezien de meeste mensen met zorg een mooie portemonnee hebben gekocht die ze graag willen blijven gebruiken – en toch veilig contactloos willen betalen – hebben we op basis van dit uitgangspunt een top-3 beschermingsopties voor je samengesteld:

1. De Skimming Blocker is een pas die feitelijk net als je andere passen met NFC werkt. Het enige verschil is dat deze een proactieve stoorzender zendt die je andere passen ‘onzichtbaar’ maakt. Je kunt je eigen portemonnee dus behouden en steekt deze pas gewoon tussen de andere passen. Er zijn al ruim 50.000 Skimming Blocker passen in gebruik. De Skimming Blocker kost € 12,95 en is te koop op: www.skimming-blocker.nl

2. Secrid, vanaf € 24,95 (metaal) of € 74,95 (leer) te koop via: www.secrid.com. De Secrid kan maximaal 4 passen met dikke letters houden die met een schuifje vanaf onderen naar boven te drukken zijn. Het is een fraaie houder voor pasjes, maar het blijft een tweede houder naast je bestaande portemonnee omdat er geen papier, muntgeld, bonnetjes etc. in passen. In de duurdere versie is iets meer ruimte, maar deze is nog steeds niet te vergelijken met je vertrouwde portemonnee.

3. Portemonnee met RFID  vanaf € 19,- t/m € 189,- Ben je toe aan een nieuwe portemonnee dan kan het de moeite waar zijn direct een portemonnee te kopen met RFID bescherming.
a
a
Voordeligste oplossing

Dit is een stukje aluminium folie om ieder pasje met NFC doen. Maar je begrijpt ook zelf wel dat dit heel onhandig is: je moet om iedere pas een stukje aluminium plaatsen. Jouw beurs wordt dikker en dikker, maar ook: je bent het overzicht in je portemonnee kwijt. De voordeligste beschermingsoptie is dus niet de handigste optie om je portemonnee te beschermen.

Aangezien je met een bankpas al snel € 25,- – € 50,- kwijt kunt raken per bankpas en met een Credit Card tot wel  € 2.500,- is de  minimale investering in een Skimming Blocker – t.w.v. 12,95 per kaart – zeker de moeite waard. Tevens blijft het een voordeel dat je niet een extra pasjeshouder hoeft mee te nemen. Bekijk hier de website van Skimming Blocker.